Om os

Momsfirmaet Elin Schnedler APS er en konsulentvirksomhed med kernekompetencer inden for moms. Vi servicerer virksomheder i forbindelse med momsrefusion, momsregistrering og momsrepræsentation.

Vi startede op i slutningen af 1988 med det formål at hente en stor del af den moms, som ikke blev refunderet fra udlandet, hjem til Danmark. Dette er lykkedes over al forventning, og vi har opnået stor anerkendelse for vort arbejde.

Vi holder til i “Cold Hawaii”, Klitmøller i Thy, men på trods af den yderlige placering ved Vesterhavet er vores kunders beliggenhed spredt over hele landet, ja, faktisk store dele af verden. Vi servicerer alle typer virksomheder lige fra den mindste til den største. Se vores referencer her.

Den bedste service og personlige kontakt

Vi tilbyder dig direkte kontakt med den person, der behandler din sag, og via den personlige kontakt kan vi yde dig den bedste service. Vi har indgående kendskab til de specielle regler i hvert land, og vi kan derfor hjælpe dig direkte med problemstillingerne.

Når det gælder momsrefusion

vil vi gøre, hvad vi kan, for at der godkendes så meget i refusion som muligt hos myndighederne. Hvis bilagene ikke lever op til kravene, vil vi i de lande, hvor det er muligt, forsøge at få dem ændret, så de kan godkendes. Skulle et bilag have været uden moms, vil vi kontakte leverandøren for at få udstedt kreditnota på momsbeløbet.

Konkurrencedygtige priser

For vores assistance med momsrefusion har vi haft samme koncept, siden vi startede i 1988. Vi arbejder på provisionsbasis. Det betyder for dig, at vi tager mellem 12 % og 16 % (full-service) i provision af de beløb, som bliver godkendt. Når vi har modtaget pengene fra de udenlandske myndigheder, overfører vi det resterende af det godkendte beløb til din konto. Vi har en minimumsprovision på kr. 500,- pr. momsansøgning pr. land.

Hvis momsansøgningen ikke godkendes, skal der ikke betales noget til os. Dette gælder dog ikke, hvis det er dig, der beder os trække ansøgningen tilbage efter, vi har ansøgt om momsrefusion.

Når det gælder vores øvrige ydelser momsregistrering og momsrepræsentation gennem DK VAT Reg. ApS, er det faste priser, som aftales for den enkelte sag.