Momsregistrering

Hvis en virksomhed har momspligtige aktiviteter i et andet land, kræves der momsregistrering. Og hvis salget til private overstiger tærsklen for registrering i de pågældende lande, kræves der ligeledes momsregistrering. Reglerne for fjernsalg ændres pr. 01/01 2021 (se under Aktuelt).

Det kan være svært at vurdere om en virksomhed skal registreres, og hvornår en momsregistrering skal være gældende fra. I mange lande kan vi via vores søsterselskab DK VAT Reg. ApS håndtere kontakten til de pågældende myndigheder samt papirarbejdet i forbindelse med selve registreringen. Derudover kan vi lave de periodiske momsindberetninger og eventuel Intrastat eller anden statistisk indberetning.

I nogle lande kræves der en lokal fiskal repræsentant, og her har vi et stort netværk af samarbejdspartnere, som vi kan lave aftale med.

I enkelte tilfælde vil vi ikke kunne assistere med momsregistreringen, men vi hjælper gerne med at formidle kontakt til lokale kontorer.

Kontakt os for nærmere information og priser.

Mini One Stop Shop

For virksomheder som sælger teleydelser, elektroniske ydelser eller radio- og tv-spredningstjenester gælder reglerne om Mini One Stop Shop (MOSS). Momsen skal afregnes i det land, hvor kunderne bor eller sædvanligvis opholder sig. Virksomheden skal kunne dokumentere, hvor kunderne opholder sig.

Læs mere på SKAT.

Ønsker I hjælp med registreringen og indberetningerne af salget, så kontakt os på + 45 97 97 55 55.