Momsregistrering i udlandet

Hvis en virksomhed har momspligtige aktiviteter i et andet land, kræves der momsregistrering. Og hvis salget til private overstiger tærsklen (se under Aktuelt) for registrering i de pågældende lande, kræves der ligeledes momsregistrering.

Det kan være svært at vurdere om en virksomhed skal registreres, og hvornår en momsregistrering skal være gældende fra. I mange lande kan vi via vores søsterselskab DK VAT Reg. ApS håndtere kontakten til de pågældende myndigheder samt papirarbejdet i forbindelse med selve registreringen. Derudover kan vi lave de periodiske momsindberetninger og eventuel Intrastat eller anden statistisk indberetning.

I nogle lande kræves der en lokal fiskal repræsentant, og her har vi et stort netværk af samarbejdspartnere, som vi kan lave aftale med.

I enkelte tilfælde vil vi ikke kunne assistere med selve momsregistreringen, men vi hjælper gerne med at formidle kontakt til lokale kontorer.

Kontakt gerne DK VAT Reg. ApS for nærmere information og priser.

Mini One Stop Shop

For virksomheder som sælger:

  • teleydelser,
  • elektroniske ydelser
  • eller radio- og tv-spredningstjenester

gælder der specielle regler for momsangivelse. Momsen skal her afregnes i det land, hvor kunderne bor eller sædvanligvis opholder sig. Virksomheden skal kunne dokumentere, hvor kunderne opholder sig.

Du kan også vælge at kun registrere din virksomhed i ét land og indberette samt betale momsen i det land. Reglerne på området kaldes Mini One Stop Shop (MOSS)

Læs mere om Mini One Stop Shop (MOSS) på SKAT.

Ønsker I hjælp med registreringen og indberetningerne af salget, kontakt os gerne.